Reparatie en schade

Het repareren van jouw motorfiets? Geen probleem! Van reparaties aan interne bloklagers tot schadeherstel, Motozorg kan het. We denken goed met je mee om de reparatiekosten zo laag mogelijk te houden. Zo zoeken we bijvoorbeeld naar tweedehands spullen wanneer dit mogelijk is.

De mannen van Motozorg

Onze stoere motorbouwers staan erom bekend om heerlijke machines te maken. De mannen van Motozorg leren samen met de monteurs die tevens ook de begeleiders zijn, hoe het is om te werken in een motorwerkplaats.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij reparatie en vervanging gebruiken wij de originele stekkers. Voor in- en aanbouw gebruiken wij hoogwaardige waterdichte stekkerverbindingen en worden alle kabelverbindingen waterdicht geseald. Kabelbomen worden professioneel ingetaped en waar nodig mechanisch versterkt. Wij hebben helaas geen apparatuur voor het afstellen van injectie, het uitlezen van ECU’s het afregelen van ESA, CBS-ABS of TCS.

#ELECTRO

Diagnose en verhelpen van storingen. In- en aanbouwen van angel-eyes, extra verlichting of intercomsystemen (motorzijde en helm). Vervangen van delen van kabelbomen en het maken van nieuwe kabelbomen t.b.v. restauratie en customizing projecten.

CONTACT >

#MOTORBLOK

In de winter doen wij op verzoek revisies van motorblokken. Door het hele seizoen heen doen we allerhande reparaties zoals: vervangen dynamo’s, vervangen koppelingsplaten, vervangen koppakkingen en het opheffen van storingen en lekken en dergelijke.

CONTACT >

#KUNSTSTOF

Bij een schuivertje of een val is er al snel een kunststof kuipdeel beschadigd. In veel gevallen kunnen wij een tweedehands onderdeel op de kop tikken en indien nodig overspuiten in de juiste kleur. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan herstellen wij de ontstane beschadiging (ABS en polyesther).

CONTACT >

#RIJWIEL

Ook aan het frame, de vering en wielen kunnen wij reparaties verrichten, zoals het opnieuw plaatsen van schroefdraad bij dolgedraaide tap, kleine reparaties (laswerk steuntjes), stralen en poedercoaten. Daarnaast vervangen wij veren (deels of geheel), voorvorkveren, lekke keringen en lagers.

CONTACT >

Huur een brug en gereedschap

Wil je zelf aan je motor sleutelen met gespecialiseerd gereedschap en wil je daarbij af en toe om advies kunnen vragen? Huur elke zaterdag de brug met gereedschapswagen bij Motozorg! Als je zorgvuldig omgaat met ons materiaal is er niets aan de hand.

Neem contact op en reserveer de brug!

Bel: 058 2030 400

ADRES

James Wattstraat 4
8912 AR Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: 9:00 uur – 16:00 uur