Dagprogramma

Onze stoere motorbouwers staan erom bekend om heerlijke machines te maken. De mannen van Motozorg leren samen met de monteurs die tevens ook de begeleiders zijn, hoe het is om te werken in een motorwerkplaats. Onze mannen leren op deze manier de beroepsvaardigheden binnen het vak in een professionele werksfeer en onder professionele begeleiding.

IK BEN OP MIJN PLEK

#MOTOZORG

Zorg & Techniek

Sleutelen aan motorfiet­sen, mee bouwen aan opdrachten voor klanten (custom bikes en cafera­cers), klanten helpen in de winkel en licht administratief werk: er is voor veel mensen iets mogelijk.

#ARBEIDSTRAINING

Motozorg biedt plaats aan jongeren van praktijkonderwijs, cluster 4 onderwijs en het MBO. Er wordt gewerkt in een 4 fasensysteem onder verantwoorde­lijkheid van een gedragswetenschapper. Arbeidstrai­ning kan op zichzelf staan, maar ook ingezet worden als begeleide stageplaats gekoppeld aan een beroepsopleiding.

#PARTICIPATIE

Voor jongeren met een beperking en/of gedragsproblemen is het vaak moeilijk om passende stageplaatsen te vinden. Motozorg biedt een plek waar kortere en ook langere stages mogelijk zijn, eventueel gekoppeld aan een opleiding. Motozorg is een erkend stagebedrijf.

Ben jij op je plek?

Zou je ook wel aan de slag willen bij Motozorg of ben je geïnteresseerd in de zorg die Rondomzorg te bieden heeft, voor jezelf of voor iemand anders?

Bekijk de mogelijkheden >

ADRES

James Wattstraat 4
8912 AR Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: 9:00 uur – 16:00 uur