Customizing

Bij Motozorg is iedere motor one-of-a-kind. Of je aanpassingen aan je eigen stoere custom bike wilt doen of een elegante caferacer wilt laten bouwen, wij maken een uitzonderlijk unieke machine waar het hart van iedere motorfan sneller van gaat kloppen.

De mannen van Motozorg

Onze stoere motorbouwers staan erom bekend om heerlijke machines te maken. De mannen van Motozorg leren samen met de monteurs die tevens ook de begeleiders zijn, hoe het is om te werken in een motorwerkplaats.

Wat zijn de mogelijkheden?

#YOURBIKE

Wil je iets veranderen aan je motor? Motozorg kan namelijk alles! Van angle eyes inbouwen tot het polijsten van je frame. Het mooie van Motozorg is dat we goedkoper zijn als andere motorzaken met een hogere kwaliteit! Je bent alleen je motor wat langer kwijt, dit is per klus afhankelijk.

CONTACT >

#CUSTOMBUILDS

Een nieuwe classic custom bike helemaal naar je eigen smaak? Let’s go! Elke stap wordt samen met jou besproken. Welke koplamp, schokbrekers, stuur en spiegels. Alles in jouw eigen smaak! We willen elke caféracer zo uniek mogelijk maken!

CONTACT >

Huur een brug en gereedschap

Wil je zelf aan je motor sleutelen met gespecialiseerd gereedschap en wil je daarbij af en toe om advies kunnen vragen? Huur elke zaterdag de brug met gereedschapswagen bij Motozorg! Als je zorgvuldig omgaat met ons materiaal is er niets aan de hand.

Neem contact op en reserveer de brug!

Bel: 058-20 30 400

ADRES

James Wattstraat 4
8912 AR Leeuwarden

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: 9:00 uur – 16:00 uur